Minuut stilte bij de wedstrijd tussen Hatert en Blauw Wit na aanleiding van het overlijden van Hatert-speler Seedy Dumbuya.
Volledig scherm
PREMIUM
Minuut stilte bij de wedstrijd tussen Hatert en Blauw Wit na aanleiding van het overlijden van Hatert-speler Seedy Dumbuya. © David van Haren

Nijmeegse voetbalclub trekt zich vlak voor competitiestart terug uit vierde klasse: ‘Pijnlijk besluit’

NIJMEGEN - Vierdeklasser Hatert heeft zich vlak voor de competitiestart teruggetrokken. De Nijmeegse voetbalclub kampt met een krappe selectie en wil voorkomen dat het, net als in 2019, tíjdens het seizoen de stekker uit de hoofdmacht moet trekken.

2 reacties

 • G. Janssen

  11 maanden geleden
  Weer blijkt dat deze verreniging rotte, appels te hebben. Vandaag 7/11 weer geweld op het veld. Waar bij spelers en tranner geschopt en geslagen worden door spelen van SV hatert. Een speller met rug klachten naar het ziekenhuis. Door trappen in de rug. Dat zijn geen voetballer maar mensen die niks te zoeken hebben op het voetbalveld. Triest voor de verreniging. Maar gooi dat volk er uit dan blijft je nog geloof waardig. Het is niet de eerste keer,,
 • Geert Makking

  1 jaar geleden
  Toch te triest voor woorden dat er een aantal mensen binnen de club rond lopen die eerst een goed en enthousiast bestuur zo lang dwarszitten dat ze stoppen, en dat het huidige bestuur de club verloren laat gaan. Destijds had Peter Eissing en een paar anderen de club weer op de rit, maar het aanstellen van verkeerde mensen is de doodsteek. Deze mensen hebben geen oog voor jeugd en totaal geen visie. Hatert gaat ten onder, en zal verdwijnen net zoals NDT, SJN en vele andere clubs.
 1. Tessa wil haar grote liefde de laatste eer bewijzen na drama in zwemplas: ‘Seedy had een goed hart'
  PREMIUM

  Tessa wil haar grote liefde de laatste eer bewijzen na drama in zwemplas: ‘Seedy had een goed hart'

  NIJMEGEN - Ze weet het zeker: Seedy Dumbaya(22) uit Nijmegen was de liefde van haar leven. Dat haar grote liefde afgelopen weekend verdronk in een recreatieplas in Weert, kan Tessa Verstappen (29) nog steeds niet bevatten. Om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan, is Tessa een crowdfundactie gestart, om Seedy's lichaam terug te kunnen brengen naar zijn geboorteland Gambia.