Branden Eden (hier links op archiefbeeld tegen Herford Ice Dragons) was een van de topscoorders van Nijmegen Devils tegen het toekomstteam van Tilburg Trappers. Hij maakte drie doelpunten.
Volledig scherm
Branden Eden (hier links op archiefbeeld tegen Herford Ice Dragons) was een van de topscoorders van Nijmegen Devils tegen het toekomstteam van Tilburg Trappers. Hij maakte drie doelpunten. © David van Haren

Nijmegen Devils boekt monsterzege van 16-1 (!) in bekertoernooi

NIJMEGEN - Nijmegen Devils heeft vrijdag flink uitgehaald tegen het toekomstteam van Tilburg Trappers: 16-1. Door de monsterzege blijft de Nijmeegse ijshockeyformatie zonder verlies in de groepsfase van het bekertoernooi.  

Jeffrey Mellissant (3), Branden Eden (3), Cas Staps (3), Oliver Pataky (2), Raymond van der Schuit (2), Kai Willems (2) en Ritchie van Hulten scoorden voor Devils. Na de tweede periode stond het al 10-0 voor de ontketende thuisploeg. Pas bij 16-0 deed de Tilburgse formatie wat terug. Bryan Vos maakte de eretreffer: 16-1.  

De eclatante overwinning van de thuisploeg in ijshal Triavium was een antwoord op de confrontatie van twee weken geleden met de Tilburgers. In Noord-Brabant ontsnapte Devils aan een blamage tegen de jeugdige belofteploeg van Trappers. Toen eindigde het duel in 6-7.  

Het team van coach Alexander Jacobs gaat na vier duels aan kop in de groep met zes teams. Devils heeft elf punten, Heerenveen Flyers volgt met negen punten en een duel minder gespeeld. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport