Nijmegen Devils voor het eerst onderuit in bekertoernooi

GELEEN - De ene tegenstander is de andere niet voor Nijmegen Devils. De Nijmeegse ijshockeyformatie won vrijdagavond met liefst 16-1 van het toekomstteam van Tilburg Trappers, maar ging zondag voor het eerst in het bekertoernooi onderuit bij Eaters in Geleen: 4-3.

De equipe van coach Alexander Jacobs zag door de nederlaag Heerenveen Flyers twee punten uitlopen (13 om 11 na vijf duels) in de groep. Door een serie van vier zeges ligt Devils nog wel op schema om eenvoudig de knock-outfase te halen.

Na het verlies in de supercup vorige maand bij Hijs Hokij in Den Haag was de nederlaag in Limburg pas het tweede verlies in een officieel duel voor de Nijmegenaren. In Geleen kwam Devils twee keer op voorsprong, maar telkens knokte het sterke Eaters zich terug. Ritchie van Hulten (1-0), Raymond van der Schuit (2-2) en Oliver Pataky (2-3) scoorden voor de uitploeg. 

Volledig scherm
Nijmegen Devils eerder dit seizoen in actie. © David van Haren
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport