Volledig scherm
De Hazenkamp op archiefbeeld. © David van Haren

Opponent van De Hazenkamp belt af, gevolgen onbekend

De honkballers van De Hazenkamp zijn zondag niet in actie gekomen. De ploeg uit de eerste klasse B zou een thuiswedstrijd spelen tegen Blue Lions, maar de Tilburgers kwamen niet opdagen. 

Het duel gold voor de Nijmegenaren als de generale voor de topper tegen koploper Ridderkerk Rowdies van komende zondag.

Eerder dit seizoen zei Kinheim 2 om dezelfde reden af, maar die club deed dat een dag voor de wedstrijd. De Hazenkamp ging toen akkoord met het verzetten van het duel. Blue Lions belde op de wedstrijddag af. ,,We hebben contact opgenomen met de tegenstander, maar zij konden slechts vijf spelers op de been brengen”, vertelde scorer Rendy Martha.

Het afzeggen van Blue Lions krijgt mogelijk een staartje. ,,We horen verschillende verhalen. De een zegt dat Blue Lions minpunten krijgt en wij niet de zege, de ander zegt dat de wedstrijd opnieuw ingepland moet worden. Het zijn speculaties. We moeten uitzoeken wat de consequenties zijn.”

Het komende duel met Ridderkerk is belangrijk in de titelstrijd. De Hazenkamp moet winnen om de titelaspiraties in leven te houden. De Nijmegenaren staan nu met een wedstrijd minder gespeeld zes punten achter de koploper, die pas één keer verloor dit seizoen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport