Mountainbiker David Nordemann hoopt zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen: ‘Ontzettend lastig, maar en is een kans.’
Volledig scherm
PREMIUM
Mountainbiker David Nordemann hoopt zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen: ‘Ontzettend lastig, maar en is een kans.’ © Irmo Keizer

Route naar Spelen voor mountainbiker Nordemann ‘lastig maar niet onmogelijk’

David Nordemann legt dit seizoen de lat hoog. De mountainbiker (22) uit Nijmegen hoopt zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. „Ontzettend lastig, maar er is een kans.”

David Nordemann mikt op het tweede plekje in de Nederlandse mountainbike-equipe voor de Olympische Spelen. Naast niet de minste: alleskunner en veelwinnaar Mathieu van der Poel, die al zeker is van deelname in Tokio. Voorlopig is de positie naast die topper in de ploeg van bondscoach Gerben de Knegt vergeven aan Milan Vader. Mocht Nordemann ook aan de kwalificatie-eis voldoen, dan zal de bond een keuze moeten maken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport