Sjors den Ambtman, 20 jaar en komt uit Dreumel. Hij is sinds kort professioneel golfer.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjors den Ambtman, 20 jaar en komt uit Dreumel. Hij is sinds kort professioneel golfer. © Eveline van Elk

Sjors (20) uit Dreumel heeft grote dromen: ‘Al jong geobsedeerd door golf’

Sjors den Ambtman (20) uit Dreumel is sinds kort professioneel golfer. Binnen vijf jaar spelen op de prestigieuze European Tour, voor minder gaat het talent niet.

 1. Trekvogels verovert titel van derde klasse, Batavia klopt Victoria’25 in kampioensrace van vijfde klasse op één doelpunt, DSZ, Heumen en DIOSA degraderen
  PREMIUM
  VOETBAL NIJMEGEN

  Trekvogels verovert titel van derde klasse, Batavia klopt Victoria’25 in kampioens­ra­ce van vijfde klasse op één doelpunt, DSZ, Heumen en DIOSA degraderen

  Trekvogels keert na acht jaar terug in de tweede klasse. De Nijmeegse voetbalclub kroonde zich zondagmiddag in Haalderen tot kampioen van de derde klasse C na een overtuigende 4-0 overwinning op het al gedegradeerde HAVO.
  Beuningen, Heumen, Druten, Mook en Middelaar, Berg en Dal, West Maas en Waal, Wijchen, Nijmegen
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  2

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.