Volledig scherm
De korfballers van Skunk op archiefbeeld. © David van Haren

Skunk ondanks nederlaag met vertrouwen richting kraker

De korfballers van Skunk maken zich al vroeg in het seizoen op voor een echte kraker in de derde klasse D. De bouwende ploeg van Mark Moolhuijzen verloor (16-20) zaterdag van Reehorst’45 en ontmoet komende zaterdag hekkensluiter Huizen. ,,Dat wordt een leuke wedstrijd’’, kondigde de coach aan.

,,Ik had niet verwacht dat Huizen zou winnen van Midlandia (16-15, red.). Ik weet niet wat daar is gebeurd, maar het zou kunnen dat zij net zo goed speelden als wij tegen Reehorst. Ik ben nog niet met degradatie bezig, deze wedstrijd geeft vertrouwen voor volgende week.’’ Beide ploegen hebben na vijf duels twee punten.

Noviomagum herstelde zich in de eerste klasse B van de nipte nederlaag (13-14) van vorige week (13-14) bij Ritola. De ploeg van interim-coach Wilco van den Bos stuurde De Wâlden met ruime cijfers naar huis: 26-16.

In de tweede klasse F heeft Keizer Karel nog altijd niet gewonnen. De gepromoveerde ploeg van Yvo van Dijk leed in eigen huis de vijfde nederlaag van het seizoen tegen Revival: 16-20.

Regiosport