Volledig scherm
Archieffoto korfbalsters van SPES © Bert Beelen

Spes heeft geen kind aan hekkensluiter

SON EN BEUGEL - Spes had zondag in de topklasse geen kind aan nummer laatst Corridor. In Son en Breugel wonnen de Milsbeekse dames met 13-25. Yara Coster was belangrijk met liefst acht punten. Trainer Caroline Lamers dacht dat de score hoger uit moest vallen.

Opluchting bij Noviomagum. Dat weet eindelijk weer wat winnen is. De ploeg van trainer Wilco van den Bos won zaterdag met 15-23 bij Rheko (Rheden). De eersteklasser was scherper dan in andere wedstrijden en volgens Van den Bos lag dat vooral aan de keuzes die gemaakt werden in scoringspositie. "Het verschil met voorgaande weken is denk ik dat we betere keuzes maken op het moment dat we in scoringspositie komen. Voorheen schoten we te veel van afstand."

Keizer Karel speelde zaterdag met 15-15 gelijk tegen Woudenberg. In de thuiswedstrijd was Robbertjan Huijbregtse goed voor vijf punten. Robbertjan Huijbregtse scoorde vijf keer voor de Nijmeegse korfballers. Door het gelijkspel staat Keizer Karel op de tweede plek. Coach Laura Sinjou was na afloop tevreden over de wedstrijdinstelling. Naar eigen zeggen zag ze een team dat mee wil doen om het kampioenschap.

In dezelfde klasse als Keizer Karel wonnen de studenten van Skunk van OJC'98. In Berkel-Enschot werd het 16-18. Dat was onder andere het gevolg van het sterke defensieve werk van Skunk.

Regiosport