Volledig scherm
De tennissers van Lewabo werden afgelopen seizoen landskampioen tijdens het finaleweekend in Nieuwerkerk aan den IJssel. © Louise Arnoldussen

Tennisclub Lewabo krijgt finaleweekend toegewezen

BENEDEN LEEUWEN - Lewabo houdt op 13 en 14 juni de finale om het landskampioenschap in de eredivisie voor mannenteams. De club uit Beneden-Leeuwen mag van tennisbond KNLTB de play-offs organiseren.

Voorheen was automatisch de winnaar de organisator, maar sinds dit jaar wijst de bond een club aan. Lewabo wil graag het tennis in de regio een impuls geven, zei coach Bjorn Graven eerder dit jaar. De play-offs van de eredivisie kunnen daarbij helpen.

Het is nog niet zeker of Lewabo in eigen huis ook meedoet aan de play-offs. De beste vier teams uit de competitie plaatsen zich voor het finaleweekend in het Land van Maas en Waal.

Lewabo beschikt vaak over goede spelers. Onder anderen Thiemo de Bakker speelt al een aantal seizoenen voor de club.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport