Volledig scherm
Hastu eerder dit seizoen. © Bert Beelen

Uitcoach Van Erp neemt met fles wijn afscheid van Hastu

ROLDE - Hastu sluit het seizoen in de tweede divisie A af op de achtste plaats. De Nijmeegse studenten verloren zaterdag het laatste duel bij Unitas in het Drentse Rolde: 39-19. Coach Guido van Erp, die sinds november de uitwedstrijden van de handballers coachte, nam daardoor in mineur afscheid.

,,In de stijl van de afgelopen maanden”, zei Van Erp. ,,Sinds vier belangrijke spelers wegvielen is het lastig. Bij Unitas hadden we geen wissels op de bank. Ik ben daar iets te fanatiek voor.” De oefenmeester kreeg een fles wijn voor zijn diensten. ,,Als de geblesseerde spelers terug zijn, staat er een prima ploeg.”

De vrouwen van Havana gingen in de laatste minuut onderuit bij HHZD in Heino: 20-19. De ploeg van coach Stef Bosgoed was al gedegradeerd uit de eerste klasse A. ,,Zij konden zich nog rechtstreeks handhaven”, zei speelster Lindy Dukers. ,,Volgend seizoen gaan we voor het kampioenschap.”    

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport