Volledig scherm
Jesper de Jong in actie voor Lewabo. © Flip Franssen

Verzwakt Lewabo moet genoegen nemen met gelijkspel

BENEDEN LEEUWEN - De tennissers van Lewabo moesten maandagmiddag genoegen nemen met een gelijkspel in Zuidwolde. De eredivisieploeg uit Beneden-Leeuwen deelde de punten met Suthwalda: 3-3.

Voor de stand maakt het gelijkspel niks uit. Lewabo staat na drie competitieduels nog steeds bovenaan de ranglijst met veertien punten. De formatie uit Beneden-Leeuwen was niet op volle sterkte. Thiemo de Bakker en Jesper de Jong zaten in het buitenland en Remko de Rijke kon niet in actie komen vanwege een blessure.

Justin Eleveld en Stefan Wauters wonnen hun enkelpartijen namens Lewabo. Pedro Mol en Vincent van den Honert zagen de punten naar de tegenpartij gaan.

In de dubbels versloeg Eleveld met Wauters Boy Westerhof en Tim van Terheijden (4-6, 4-6). Van den Honert en Mol gingen nogmaals onderuit tegen Erik Dallinga en Mattheo Knoop (7-6 (6), 7-6 (4)).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport