Volledig scherm
Bas van Bemmelen (rechts) is één van de spelers die stoppen bij Vocasa. © Paul Rapp

Zes spelers vertrekken bij Vocasa; laatste duel in het teken van afscheid

NIJMEGEN - Vocasa heeft zondag afscheid genomen van zes spelers. Ryan Anselma, Tom Kottink, Tom Kruizinga, Bas van Bemmelen, Mario Wijsman en Rens Frielink stoppen bij de eredivisionist. Vocasa verloor het laatste duel van het seizoen tegen SSS: 2-3.

Bijna alle volleyballers van de Nijmeegse equipe kregen speeltijd. Vocasa had zich een week geleden al veilig gespeeld in de degradatiepoule, daarmee kon Joosten tegen SSS doorwisselen. ,,Het was anders als we hier voor de punten hadden moeten spelen. Dan zit een sociale wissel er niet in’’, zei coach Joost Joosten van de volleybalploeg.

Zwolle is zeker van de laatste plek in de handhavingspoule en degradeert. Vocasa en SSS blijven op het hoogste niveau. De Nijmeegse club handhaafde zich daarmee als nieuwkomer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport