1. Na bewogen sportjaar dromen van (nog) betere tijden: ‘Wereldkampioen worden, is een mooi en reëel doel’
  PREMIUM
  vooruit- en terugblik

  Na bewogen sportjaar dromen van (nog) betere tijden: ‘Wereldkam­pi­oen worden, is een mooi en reëel doel’

  TIEL - Veel sporters in Rivierenland zullen 2021 het liefst zo snel mogelijk willen vergeten. Toch was het, ondanks alle corona-ellende, een enerverend en bewogen jaar. Wat gaat 2022 brengen? De regionale (top)sporters Judy Baauw, Oscar Riesebeek, Selma Poutsma, Maxime Jonker, Owen Roelofs, Jesse van Baal, Simon Dalderop en Marlou de Ruyter blikken terug, maar spreken ook hun verwachtingen en dromen voor het nieuwe sportjaar uit.
 1. Bizarre afgelasting: einde voetbalduel in Tiel haalt ‘coronatijd’ 17.00 uur niet na vechtpartij in andere wedstrijd
  PREMIUM

  Bizarre afgelas­ting: einde voetbaldu­el in Tiel haalt ‘coronatijd’ 17.00 uur niet na vechtpar­tij in andere wedstrijd

  TIEL - Een bizarre situatie vanmiddag in Tiel: de voetbalwedstrijd tussen RKTVC 1 en ODC 1 in de derde klasse werd afgelast, omdat het duel niet voor de ‘coronatijd’ 17.00 uur kon worden uitgespeeld. De oorzaak was een vechtpartij eerder op de middag op hetzelfde sportcomplex, waarbij een speler dusdanig werd toegetakeld dat hij per ambulance moest worden afgevoerd.
 1. Voetbaloverzicht: Geen winnaar bij bij MEC’07 tegen BZS; Theole krijgt voetballes op bezoek bij IVV
  PREMIUM
  voetbal rivierenland

  Voetbal­over­zicht: Geen winnaar bij bij MEC’07 tegen BZS; Theole krijgt voetballes op bezoek bij IVV

  TIEL - Of er volgende week nog gevoetbald wordt is zeer de vraag, maar dit weekeinde draait het amateurvoetbal nog door. Op de meeste sportparken althans, want er zijn ook de nodige ‘corona-afgelastingen’. Zo ging de derby GVV-Beesd niet door. Wat gebeurde er dit weekeinde op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.