Volledig scherm
Stef Krul. © Metec

Aanvallende Krul tweede in Eurode Omloop

TIEL - In de laatste wedstrijd van de Topcompetitie, de Eurode Omloop in Limburg, kreeg Stef Krul (Metec TKH CT) niet de ultieme beloning voor zijn aanvallende rijden. Hij moest Peter Schulting (Monkey Town) voor laten gaan en werd tweede. 

,,Schulting was gewoon de sterkste”, vertelde Krul. ,,Ik ben tevreden met de tweede plaats. In de eindsprint voor de tweede plaats versloeg ik Adriaan Janssen (Delta) ruim.”

Metec drukte een stempel op de wedstrijd, want vier renners klasseerden zich bij de eerste tien. Krul ging in Limburg met vijf andere renners al vroeg aan de haal. Daar bleven vier renners in de finale van over. Schulting sprong bij de vier weg en kwam solo over de meet. Op 2.37 min na de winnaar werd Krul tweede. Lars van den Berg en Jarno Gmelich Meiling werden vijfde en zesde,Dylan Bouwmans tiende.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport