Volledig scherm
Kromhouters-coach Alain van Westen

Alain van Westen: het was heel zuur

TIEL - Alain van Westen, coach van de hockeysters van Kromhouters, moest even zoeken naar woorden die zijn gevoel konden beschrijven. 

Zijn ploeg slaagde er zondag in de vijfkamp in Schiedam net niet in met zijn ploeg te promoveren naar de tweede klasse ,,Op dit soort dagen is sport één groot cliché. Ik ben trots, teleurgesteld, alles eigenlijk.'' 

Van Westen noemt het verlies tegen Noordwijk zuur, maar vond dat zijn ploeg de promotie eigenlijk al eerder op de dag tegen Nieuwegein had laten liggen.

Zuur

 ,,We hebben ons in die wedstrijd in slaap laten sussen. Er zat totaal geen tempo in, het wilde gewoon niet. Tegen Noordwijk kon het gewoon alle kanten op, maar dat was natuurlijk heel zuur." 

Het verlies zal nog wel even nadreunen, maar komende week kan het vizier meteen weer op het volgende seizoen: dan vindt de eerste selectietraining plaats.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport