Volledig scherm
Animo op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Animo overklast Huizen

GELDERMALSEN - De korfballers van Animo zijn het seizoen goed begonnen. Donderdagavond won de ploeg van Wim Jansen de inhaalwedstrijd van Huizen met 26-12, nadat de wedstrijd van afgelopen zaterdag niet doorging vanwege een sterfgeval bij Huizen.

Na een wat moeizame start (4-2 na tien minuten) nam Animo de overhand en liep het weg bij de bezoekers. Bij rust had Animo al een verschil van tien (15-5). ,,Huizen is geen verkeerde ploeg, maar wij hebben simpelweg meer kwaliteit”, zag Jansen.

Doelpunten Animo: Marco van Est 6, Wim van Breda 4, Herbert van Doorn 4, Alieke Hol 4, Nathalie Beverloo 3, Laura de Wit 3, Mandy Bontam en Eric van ‘t Hoog

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jason van Dalen bezorgt Metec TKH de bloemen in Tiel

    Jason van Dalen bezorgt Metec TKH de bloemen in Tiel

    TIEL - Jason van Dalen van het Tielse Metec TKH Continental CT won de laatste etappe van Olympia’s Tour in eigen huis. Het was de tweede etappewinst voor Metec TKH, want zaterdag was Arvid de Kleijn in Hardenberg ook al iedereen te snel af. De Tielse formatie kan terugkijken op een succesvolle week, want naast de etappewinst werd de groene puntentrui, de rode trui (strijdlust) en het ploegenklassement gewonnen. Alleen de hoofdprijs, de gele trui, ging aan hun neus voorbij.

Regiosport