Volledig scherm
Batua op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Batua blijft hoop houden

CULEMBORG - De Tafeltennissers van Batua uit Tricht wonnen in de vierde klasse nttb Midden met 2-8 van Gispen 6. Door de ruime winst kan Batua nog altijd vierdeklasser blijven. Het moet dan in de laatste wedstrijd ruim winnen van Leerdam 2 en is afhankelijk van de uitslag van Gispen 6 tegen Otio 2 . Henk Weijgertze pakte in Culemborg drie punten. Arnoud Kipping en Jelle Zijklstra twee en zij wonnen samen het dubbelspel met 2-3.

Asio uit Haaften won in de vijfde klasse Zuidwest met 0-10 van hekkensluiter Trios Terheijden 4. Henk van Zandwijk, Cor van Horssen en Emil Pfeiffer bleven ongelsagen pakken ieder drie punten en ook het dubbel ging naar Asio. Asio staat tweede met 64 punten uit 9 wedstrijden met nog één wedstrijd te gaan, maar kan koploper De Batswingers niet meer inhalen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport