Volledig scherm
Jasmine Paap op archiefbeeld. BC Culemborg kende weinig problemen met Oosterhout.

BC Culemborg krijgt amper tegenstand

CULEMBORG - De badmintonners van BC Culemborg hebben thuis weer hun spierballen laten zien en wonnen van Oosterhout met 8-0. ,,We hebben nu twee hele sterke dames in het team, Jasmine Paap en de nieuwe Bo Kneefel, ze verslaan iedereen,” verklaarde speler David Noya.

Teruggekomen van een blessure speelde Noya zelf zijn eerste wedstrijd van het seizoen en won deze. ,,Vrijdag trainen ging goed en ook vandaag kwam ik lekker uit de voeten, dan is winnen helemaal top,” vertelde de badmintonner.

De badmintonners van Thiela wonnen ook. Dat deed de ploeg met een score van 3-5 tegen Schollevaar. Speler Maikel Ruijs was tevreden ,,Ondanks dat het team een beetje gehavend is, hebben we prima gespeeld.” Ruijs heeft het over zichzelf en de geblesseerde Rohald Vermeulen. Op dit moment staat Thiela tweede in de competitie. ,,Voor de situatie is dat eigenlijk een geweldig resultaat”, vond hij.

Ruijs kijkt al verder naar de volgende wedstrijd tegen Duinwijck ,,Dat gaat geen makkelijke pot worden. We kennen Duinwijck en weten dat ze goed zijn, maar dit keer hebben ze een nieuw team met spelers uit de eerste divisie die het ons moeilijk gaan maken. We gaan kijken wat we tegen hen kunnen halen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport