De badmintonners van BCThiela. Archieffoto
Volledig scherm
De badmintonners van BCThiela. Archieffoto © Raphael Drent

BC Thiela sterkste in Barneveld

TIEL - De badmintonners van BC Thiela uit Tiel hebben de uiterst belangrijke wedstrijdtegen BC Barneveld met 2-6 gewonnen Thiela heeft de punten hard nodig om niet te degraderenuit de tweede divisie.


Het Tielse team kampt het hele seizoen al met blessures. In Barneveld was Rohald Vermeulen er nog steeds niet bij. Voor de rest was Thiela eindelijk compleet met Alexander Schekkerman, Maikel Ruijs, Willemijn Eveleens en Bianca de Vree.
In Barneveld ging het mix-dubbel van Schekkerman en Eveleens in de derde set met 21-18 verloren. Ruijs verloor zijn enkelspel. De rest van de wedstrijden werd in winst omgezet.

In de derde divisie verloor BC Culemborg in Roosteren kansloos van koploper Roosterse BC met 8-0. In Culemborg eindigde de vorige wedstrijd nog in een 4-4 gelijkspel. In het enkelspel had alleen Dalissa Paap uitzicht op winst. Zij sleepte er nog een driesetter uit tegen Iris Janssen: 20-22, 21-12 en 21-11. Ook de mix Stephen Tjoa en Angelique Chin was dichtbij de winst: 21-19, 17-21 en 27-25.

Regiosport