Wereldtopper Judy Baauw (nog steeds lid van FCV Geldermalsen) geeft een clinic bij Weirijders in Tiel. Afstand houden was toen nog niet nodig.
Volledig scherm
Wereldtopper Judy Baauw (nog steeds lid van FCV Geldermalsen) geeft een clinic bij Weirijders in Tiel. Afstand houden was toen nog niet nodig. © Raphael Drent

FCV Geldermalsen hervat trainingen

GELDERMALSEN - De BMX-jeugd van FCV Geldermalsen hervat woensdagavond de trainingen. ,,We hebben vorige week de protocollen ingeleverd en maandag toestemming gekregen van de gemeente”, geeft vice-voorzitter Bert van Doesburg aan. 

,,Erg fijn, de jeugd was er hard aan toe. Het is alleen jammer dat het vooralsnog alleen trainingen betreft. Wedstrijden kunnen we nog niet houden.” 

In Tiel is Weirijders even­eens klaar voor de herstart, maar de club wacht nog op toestemming. ,,Wij zijn er helemaal klaar voor", zegt voorzitter Tom den Daas. ,,De gemeente Tiel heeft er ook keihard aan gewerkt, tot in het weekeinde toe. Het gaat er nu alleen nog om dat de Veiligheidsregio een goedkeuring geeft. Hopelijk komt die woensdag overdag zodat wij ook 's avonds van start kunnen. 

Regiosport