Volledig scherm
Flip Stars op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Flip Stars wint in Nijmegen

NIJMEGEN - De basketballers van Flip Stars uit Tiel wonnen in de derde klasse Oost met 67-82 van Wild Cats 2 in Nijmegen. 

De Tielse basketballers namen in de eerste periode meteen een 9-18 voorsprong. Halverwege tweede periode kwam Wild Cats sterk terug tot een verschil van slechts zeven punten: 23-30. Verder lieten de Tielse basketballers het vooral door enkele driepunters van Martijn Meeuwse het niet komen en sloten de tweede periode af op 26-43. 

Hierna hielden beide partijen elkaar redelijk in evenwicht. Bij de Flip Stars zat coach Jacco Meems niet meer op de bank. Door omstandigheden is hij per direct gestopt met trainen en coachen. Topscorer werd Robbert Valkenet met 22 treffers gevolgd door Jasper Geelen met 17 treffers en Stefan van Erp met 15 treffers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport