CMHC op archiefbeeld. De Culemborgers speelden 3-3 gelijk bij DDHC.
Volledig scherm
CMHC op archiefbeeld. De Culemborgers speelden 3-3 gelijk bij DDHC. © Foto Raphael Drent

Frustatie bij CMHC na slechte tweede helft

RAAMSDONKVEER - ,,Dit hadden we moeten winnen”, vertelde de lichtelijk gefrustreerde Vincent Geleyns na de wedstrijd tegen DDHC: 3-3. Dat de Culemborgers een punt mee naar huis namen, was volgens de spits zelfs nog geluk ,,We mazzelden dat ze op het eind niet nog meer scoorden.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. CoronaSolo5k run heeft al 1800 ‘deelnemers’

    CoronaSolo5k run heeft al 1800 ‘deelnemers’

    CULEMBORG - Topatleet Jelmer van der Linden van Statina ziet zijn seizoen in het water vallen. Hij kan vooralsnog gewoon doortrainen, maar waarvoor is de vraag. Wedstrijden zijn er immers niet. Om zichzelf en anderen te motiveren, organiseert hij samen met atleet Tom de Gelder de CoronaSolo5k: een wedstrijd over 5 kilometer op 25 april, met net zoveel start- en finishlocaties als er deelnemers zijn. Iedereen kan inschrijven op Strava, een app om hardloopkilometers op te slaan en te delen en loopt op dan de afstand solo, dus niet met andere atleten.

Regiosport