Volledig scherm
CMHC op archiefbeeld. De Culemborgers speelden 3-3 gelijk bij DDHC. © Foto Raphael Drent

Frustatie bij CMHC na slechte tweede helft

RAAMSDONKVEER - ,,Dit hadden we moeten winnen”, vertelde de lichtelijk gefrustreerde Vincent Geleyns na de wedstrijd tegen DDHC: 3-3. Dat de Culemborgers een punt mee naar huis namen, was volgens de spits zelfs nog geluk ,,We mazzelden dat ze op het eind niet nog meer scoorden.’’

Al snel kwam CMHC op een 2-0 achterstand die naar 2-2 werd omgebogen door de broers Patrick en Fernaud Schoor. ,,Het vierde kwart wilden we knallen maar kregen de 3-2 om je oren’’, vertelde Geleyns. De 4-2 werd van de lijn gehouden door Niels van Veen, die daarna zelf de eindstand op 3-3 bepaalde.

Kromhouters boekte thuis een belangrijke 3-1 overwinning op EHV uit Enschede. Aanvoerder Patrick van de Giesen vond het geen makkie ,,Het was een pot die erg op en neer ging.’’ In het tweede kwart kwam de Tielse ploeg op voorsprong door een strafcorner waar Jan Visser de bal de hoek in pushte: 1-0.

In de tweede helft vergrootten de Tielenaren hun voorsprong via een goal van Michael van de Giesen. ,,Hierna hebben we het achter dichtgegooid zodat EHV moest komen.’’ Dat deed de uitploeg via een strafcorner, 2-1. De winst was een feit toen Michael van de Giesen de 3-1 maakte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport