Volledig scherm
Gispen op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Gispen moet nog opschuiven voor lijfsbehoud

WOERDEN -  De tafeltennissers van Gispen leden in Woerden de vierde nederlaag van het seizoen. Woerden 2 was met 7-3 te sterk. Gispen had in Culemborg in de eerste wedstrijd van de competitie in de eerste klasse (Midden) nog gewonnen met 7-3.

Beste man in Woerden was Laurens ’t Hardt met twee winstpunten. Ronnie Wansing pakte er één en Marlijn van den Berg bleef met lege handen. Het is onderaan ongemeen spannend. Gispen is nog laatste met 22 punten uit zes wedstrijden. Huizen 3 en Effect veroverden slechts één punt meer. De Culemborgers treffen beide ploegen nog een keer.

De tafeltennissers van Batua verloren in Bunnik met 8-2 van Otio 2. Alleen Henk Weijgertze pakte twee overwinningen in het enkelspel. Arnoud Kipping en Jelle Zijlstra verloren alle enkelspelen. Batua staat op de laatste plaats met twaalf punten uit zes wedstrijden. Alleen SVE 13 uit Utrecht staat in de buurt met zeventien punten uit vijf wedstrijden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport