Marco Vermeulen was afwezig bij BC Culemborg. Het had geen invloed op de uitslag.
Volledig scherm
Marco Vermeulen was afwezig bij BC Culemborg. Het had geen invloed op de uitslag. © William Hoogteyling

Kampioen BC Culemborg wil ongeslagen blijven

CULEMBORG - Zelfs na kampioen te zijn geworden, stoppen de badmintonners van BC Culemborg niet met winnen. Bij Leerdam werd het 5-3. ,,Ongeslagen de competitie uit, dat is nu het doel”, vertelde speler David Noya.

,,We stonden veel relaxter op het veld, de druk is er nu natuurlijk ook van af. Leerdam strijdt tegen degradatie en zette nog alles op alles.” Dat loonde voor de Leerdammers die de twee mannensingles wonnen en de mix tegen Bo Kneefel en Stefan Baumgartner. Die laatste verving Marco Vermeulen. Noya: ,,Volgende week nog winnen van BCH, dan blijven we helemaal ongeslagen.”

De badmintonners van BC Thiela waren gelijkwaardig aan Duinwijck 6, maar verloren de wedstrijd in de mixdubbels: 5-3. ,,De tegenstander had simpelweg een sterke opstelling en het was niet onze beste dag”, was speler Maikel Ruijs duidelijk. De Tielenaar verloor zijn single in twee sets, maar won wel in drie sets zijn dubbel met Alexander Schekkerman. Schekkerman won zijn eigen single, Olga van den Berg en Coby Broodman het vrouwendubbel. Schollevaar neemt de tweede plaats over van de Tielenaren.

Regiosport