Tiel'72 (op archiefbeeld) ging hard onderuit tegen Telstar.
Volledig scherm
Tiel'72 (op archiefbeeld) ging hard onderuit tegen Telstar. © Raphael Drent

Korfballers Tiel‘72 terug op aarde na kansloze nederlaag

HOEVELAKEN - De korfballers van Tiel’72 staan weer met beide beentjes op de grond. Ondanks een gedeelde koppositie verloor de ploeg van Mathijs Ramaker kansloos van Telstar: 27-12. 

,,Ze speelden ons volledig weg. We hadden geen schijn van kans.” Na vier overwinningen betekende het een tweede nederlaag voor de huidige nummer drie in derde klasse E.

Doelpunten Tiel’72: Pascal van der Lans 3, Kalijn Boneschansker 2, Sierd Hettema 2, Thomas van der Wal 2, Jennifer van den Eshof, Marisa Kocken en Stanly Kool.

Kesteren blijft hekkensluiter

Kesteren - hekkensluiter in tweede klasse D - verloor ook met ruime cijfers. Sparta was met 29-14 te sterk voor Kesteren. ,,Bij rust was het 18-5. De tweede helft was in verhouding maar een klein verlies. Wij zien Sparta als beste ploeg uit onze poule”, verklaart aanvoerder Anne van Hesteren de nederlaag van haar team.

Doelpunten Kesteren: Otto Pouwer 6, Anne van Hesteren 2, Joeri Zoontjes 2, Marieke van Giessen, Daan van Kalkeren, Linda van de Pol en Suzanne Ruiters.

Ook na Skunk-uit (11-30) staat voor derdeklasser Animo de teller op nul nederlagen (veld en zaal) dit seizoen. ,,Op voorhand denken wij dat we winnen. Daarom stellen wij per wedstrijd een doel. Dat was de dertig treffers halen. Dat is gelukt. Dus de spelers en ik zijn tevreden”, reageerde trainer Wim Jansen. Volgende week komt eerste belager EKCA/CIBOD naar Geldermalsen.

Doelpunten Animo: Marco van Est 7, Herbert van Doorn 5, Nathalie Beverloo 4, Eric van ‘t Hoog 4, Laura de Wit 3, Mandy Bontam 2, Alieke Hol 2, Wim van Breda, Jeanine van Butselaar en Leander Joha.

Vierdeklasser SGV verloor met 15-11 bij Rivalen. ,,We hadden heel veel moeite met hun tactiek”, concludeerde trainer André Pasman.

Doelpunten SGV: Sander Smit 5, Renee Agema 3, Madelon Gerritsen 2 en Christiaan de Sain.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport