Volledig scherm
Kromhouters op archiefbeeld. © Raphael Drent

Kromhouters wint dankzij sterke tweede helft

AMERSFOORT - De hockeyers van Kromhouters boekten een ruime overwinning op Amersfoort: 3-6. Toch kwam de zege niet zo makkelijk tot stand als de uitslag deed vermoeden, vertelde coach Christian Cavallet van de Tielse eersteklasser. 

,,In de eerste helft speelden wij iets te slordig. We namen telkens een voorsprong, maar elke keer maakte Amersfoort binnen een paar minuten weer gelijk.” Dat gebeurde na de 0-1 van Patrick van de Giesen, de 1-2 van Jan Visser en de 2-3 van opnieuw Visser. ,,Daarna kregen we voor de rust nog twee monsterkansen, maar die lieten we liggen.”

In de pauze zette Cavallet even de puntjes op de i. ,,In de tweede helft gingen we aanvallend op dezelfde manier door, maar waren we verdedigend veel scherper. Zo konden we de voorsprong gestaag uitbreiden.” De doelpunten na de pauze kwamen van Jeroen Tros, Brent Aitton en Visser. ,,Mooi dat we weer makkelijk scoorden na twee wedstrijden droog te hebben gestaan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport