Volledig scherm
De hockeyers van Kromhouters speelden gelijk. Archieffoto

Kromhouters wint overtuigend

TIEL - De hockeyers van Kromhouters hebben hun laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen Arnhem, met 3-0 gewonnen. De tweedeklasser kwam veel beter voor de dag dan vorige week (4-3 verlies tegen Almelo).

De Tielse ploeg had weinig te duchten van de Arnhemmers en stond door twee doelpunten van Ruben Wonink (strafbal en velddoelpunt) al snel met 2-0 voor. In de laatste minuut van de wedstrijd maakte Jan Visser uit een strafcorner nog 3-0.

Derdeklasser CMHC verloor met 6-4 van Zeewolde. De Culemborgers speelden een prima wedstrijd, maar de nummer twee van de ranglijst was op alle vlakken net iets beter. In de eerste helft ging het lange tijd gelijkop, maar in de laatste fase nam Zeewolde afstand: 5-3. Na rust kwam CMHC tot 5-4. Ryan Willemstein miste vervolgens een strafbal voor 5-5, waarna Zeewolde de beslissende 6-4 maakte. Namens CMHC scoorden Mees Hoogendijk, Patrick Schoor en Fernaud Schoor.

VROUWEN

De vrouwen van Kromhouters gingen met ruime cijfers onderuit tegen Wijchen: 0-5. De ploeg was in de eerste helft niet scherp en ging met een 2-0 achterstand rusten. Mede door enkele aanpassingen kregen de Tielsen in de tweede helft aanvankelijk enkele grote kansen, maar die werden niet afgemaakt.

Toen het 3-0 werd voor Wijchen, brak er iets bij Kromhouters en was de wedstrijd beslist.

In de vierde klasse ging CMHC onderuit bij Haaskamp: 2-1. Na een doelpuntloze eerste helft zorgde Elise Zijlstra vijf minuten na rust namens de Culemborgsen voor 1-0.

In dezelfde minuut maakte Haaskamp echter alweer gelijk. CMHC kreeg nog mogelijkheden voor de 2-1, maar het was Haaskamp dat er uiteindelijk met de winst vandoor ging.

Regiosport