Volledig scherm
PREMIUM
Maxime-Rose Troost (midden, donker shirt) probeert een tegenstander weg te houden van het doel van Geldermalsen. © William Hoogteyling

Maxime-Rose Troost speelt het liefst altijd in de zaal

GELDERMALSEN - Het was voor Maxime-Rose Troost best iets om van haar ‘studententeam’ over te stappen naar het serieuze eerste team. Nu is ze aardig gewend.

Er zijn voldoende redenen voor een hockeyster om het in de winter iets rustiger aan te doen en het zaalhockeyseizoen over te slaan. Het is een totaal ander spelletje, je speelt per ronde twee  korte wedstrijden (soms zelfs achter elkaar) en het wedstrijdprogramma is vaak onregelmatig.

Neem het schema van de vrouwen van HC Geldermalsen: de ploeg startte het zaalseizoen op zondag 2 december en moest vervolgens vijf weken wachten op het volgende speelweekend. Nu is het weer bijna elke week raak.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport