Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © William Hoogteyling

Onderbezet Flip Stars moeizaam langs Pigeons

TIEL - De basketballers van het Tielse Flip Stars wonnen in de derde klasse Oost met 72-59 van Pigeons 2 uit Duiven. ,,We hadden slechts zeven spelers tot onze beschikking”, vertelde Flip Stars-aanvoerder Ivo Geerits. ,,Zodoende waren de posities niet allemaal optimaal bezet.”

Flip Stars begon goed en bouwde in het eerste kwart een voorsprong op van zeven punten. De Tielse ploeg bouwde die voorsprong gestadig uit en gaf hem niet meer prijs. Alleen in het vierde kwart kwam Pigeons tot op vijf punten, maar verder liet Flip Stars het niet komen. Topscorer werd Robbert Valkenet met 26 punten.

  1. CoronaSolo5k run heeft al 1800 ‘deelnemers’

    CoronaSolo5k run heeft al 1800 ‘deelnemers’

    CULEMBORG - Topatleet Jelmer van der Linden van Statina ziet zijn seizoen in het water vallen. Hij kan vooralsnog gewoon doortrainen, maar waarvoor is de vraag. Wedstrijden zijn er immers niet. Om zichzelf en anderen te motiveren, organiseert hij samen met atleet Tom de Gelder de CoronaSolo5k: een wedstrijd over 5 kilometer op 25 april, met net zoveel start- en finishlocaties als er deelnemers zijn. Iedereen kan inschrijven op Strava, een app om hardloopkilometers op te slaan en te delen en loopt op dan de afstand solo, dus niet met andere atleten.

Regiosport