Volledig scherm
Panters hervat de competitie. © Panters

Panters bij herstart tegen 'favoriete tegenstander'

TIEL - Voor de honkballers van Panters staat de hervatting van de competitie zondag in het teken van aansluiting houden bij de top. 

De Tielse ploeg staat met twaalf punten uit evenzoveel duels vierde in de vierde klasse G en heeft twee punten achterstand op nummer twee Blue Lions Tilburg.

Panters ontvangt op sportpark Rauwenhof Kickers uit Waalwijk dat een punt achter de Tielenaren staat. Bij winst springt Panters over nummer drie Royals heen en houdt het de tweede plaats in het vizier. 

,,Als we verliezen, raken we de aansluiting bij de bovenste plaatsen enigszins kwijt”, blikt speler Camiel Schreuder vooruit.

Mooie actie

Schreuder heeft zin in de wedstrijd van morgen. ,,Kickers is een van onze favoriete tegenstanders: een team zoals wij met spelers die ook kunnen genieten van een mooie actie bij de tegenstander. Altijd leuk om tegen hen te spelen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport