Volledig scherm
Buren op archiefbeeld. © foto ricardo smit

Slecht begin leidt ruime nederlaag Buren in

HERPEN - Buren, dat in de vierde klasse E Zuid 1 begon met twee overwinningen, kreeg bij Herpinia in Herpen met 6-1 de eerste nederlaag te slikken. ,,Binnen 51 seconden stonden we al met 1-0 achter”, keek verdediger Bodhi Tip terug. Buren was even het spoor bijster en kon aanvallend geen vuist maken.

Net voor de pauze werd het 2-0. ,,De tweede helft heb ik niet meer gespeeld, ik ben geblesseerd uitgevallen.” Buren kwam terug in de wedstrijd, want Jeffrey Heijster maakte er in de 52ste minuut 2-1 van. Acht minuten later zette Herpinia de 3-1 op het bord en was de wedstrijd al gespeeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jason van Dalen bezorgt Metec TKH de bloemen in Tiel

    Jason van Dalen bezorgt Metec TKH de bloemen in Tiel

    TIEL - Jason van Dalen van het Tielse Metec TKH Continental CT won de laatste etappe van Olympia’s Tour in eigen huis. Het was de tweede etappewinst voor Metec TKH, want zaterdag was Arvid de Kleijn in Hardenberg ook al iedereen te snel af. De Tielse formatie kan terugkijken op een succesvolle week, want naast de etappewinst werd de groene puntentrui, de rode trui (strijdlust) en het ploegenklassement gewonnen. Alleen de hoofdprijs, de gele trui, ging aan hun neus voorbij.

Regiosport