Volledig scherm
Tielse TC op archiefbeeld. © foto Raphaël Drent

Tafeltennissers van Tielse TC spelen zich veilig

TIEL - Tielse TC won in Tiel met 9-1 van Hoogland. ,,Met nog één speelronde te gaan, komen we volgend seizoen wederom uit in de eerste klasse van de nttb Midden”, vertelde Omar BahiJ van Tielse TC. 

Na een moeizaam begin van de competitie zijn de Tielenaren steeds beter gaan presteren. Andras Czeto en Kevin Zamphir wonnen drie enkelspelen en samen het dubbel. Niels van Rossum debuteerde met twee winstpartijen. De Tielenaren staan derde met 48 punten uit negen wedstrijden. 

Gispen verraste met een 7-3 overwinning op Maarssen, maar blijft op de laatste plaats staan. De Culemborgers treffen in de laatste wedstrijd Effect uit Wijk bij Duurstede, dat één plaats hoger op de ranglijst staat. Alleen een 10-0 of 9-1 overwinning kan Gispen behoeden voor degradatie. Tegen Maarssen wonnen Jeroen en Sander van den Berg en Michel Cost ieder twee partijen. Het dubbel leverde ook winst op. 

Batua uit Tricht verloor met 6-4 van koploper TVS. Henk Weijgertze pakte twee punten en won samen met Arnoud Kipping het dubbel. Jelle Zijlstra was goed voor één punt. ASIO uit Haaften versloeg Luto 6 met 6-4. Karel van Zee, Emil Pfeiffer en Henk van Zandwijk pakten ieder twee punten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport