Volledig scherm
TiVoC op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Teams TiVoC kloppen Aetos, volle buit Lienden

ARNHEM - De volleyballers van TiVoC wonnen donderdagavond eenvoudig van hekkensluiter Aetos: 1-3 15-25, 21-25, 25-23, 21-25).

,,Avondwedstrijden zijn niet helemaal ons ding”, vindt TiVoC-speler Tony Hendriksen. ,,We begonnen wat minder, maar we kregen de boel gelukkig op tijd aan het draaien. Vanaf dat moment speelden we ze ook redelijk weg.”

Aetos kon nog een set pakken nadat TiVoC slordiger begon te spelen, maar aan het eind van de wedstrijd ging het kaarsje uit bij de thuisploeg.

De vrouwen van TiVoC wonnen ook van Aetos: 4-0. ,,De tegenstander had nog niet zoveel punten, dus dit bood kansen om te oefenen met Monique Lautenbach als spelverdeelster”, vertelt speelster Meike Elfring. ,,Met servicedruk en handig geplaatste ballen kwamen we eigenlijk nooit echt in gevaar.”

De volleyballers van Lienden pakten voor het eerst dit seizoen de volle winst. Tegenstander SSS werd vakkundig opgerold: 4-0 (25-13, 25-15, 25-22, 25-18).

,,De vier sets verliepen redelijk hetzelfde”, zag Koen van Ingen. ,,We probeerden het tempo op het spel te houden en dat is ons goed gelukt.” Volgende week wacht de echte test tegen koploper Gemini.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport