Volledig scherm
Tielse TC op archiefbeeld. Door een ruime overwinning zet Tielse TC een grote stap voorwaarts voor handhaving in de eerste klasse. © William Hoogtyling

Tielse TC walst over Woerden heen

TIEL - De tafeltennissers van Tielse TC zetten door de ruime 8-2 overwinning op Woerden een grote stap voorwaarts om in de eerste klasse van de nttb Midden te blijven. Woerden werd het slachtoffer van de Tielse dadendrang. 

Voor Woerden ziet het er slecht uit na de nederlaag. Kevin Zamfir en Andras Czeto waren met drie winstpartijen goed op dreef. Omar BahiJ won één partij en samen met Zamfir het dubbelspel. Met nog twee wedstrijden voor de boeg thuis tegen Hoogland en uit bij Rega 2 staat Tielse TC derde met 39 punten uit 8 wedstrijden.

Na de 8-2 nederlaag in Utrecht tegen SVE 6 staat Gispen er beroerd voor in de eerste klasse van de nttb Midden. Met nog twee wedstrijden voor de boeg staan de Culemborgers op de laatste plaats met 10 punten achterstand op Effect. Gispen heeft nog twee thuiswedstrijden - Maarssen en Effect - voor de boeg. In Utrecht wonnen alleen Sander van den Berg en Michel Cost een partij.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport