Volledig scherm
Tommie van Gruijthuijsen namens TLTC in actie. © Foto Raphael Drent

TLTC geeft voorsprong weg, Groenendaal speelt gelijk

TIEL - Het eerste gemengde team van TLTC verloor zondag in de tweede klasse met 5-3 van DASH'35 uit Dordrecht.

De Tielse ploeg kwam na de vier enkelpartijen op een 3-1 voorsprong, maar was vervolgens kansloos in de dubbels en de mixpartijen. Nienke Hermans verloor namens TLTC haar enkelpartij, waarna Anne Riemsdijk haar partij na een 4-0 achterstand in de eerste set uiteindelijk eenvoudig in twee sets won.

Tommie van Gruijthuijsen en Wouter Bruel wonnen beide hun enkelwedstrijd knap in drie sets. De koppels Sofieke Nout/Riemsdijk en Victor Straatman/Van Gruijthuijsen gingen vervolgens beide met ruime cijfers onderuit. In de gemengddubbels overkwamen Nout/Bruel en RIemsijk/Van Gruijthuijsen hetzelfde.

Derdeklasser TC Groenendaal speelde met 4-4 gelijk tegen Veenendaal. Lars Gerbrands verloor zijn partij in drie sets, maar Pascal de Jager trok de stand in een lange partij weer gelijk. Eline Segers verloor haar enkelpartij, maar Melissa Bekkers maakte er door een sterke pot weer 2-2 van. Steenis/Segers verloor de vrouwendubbel, waarna De Jager en Gerbrands de mannendubbel naar zich toe trokken. Laatstgenoemde won samen met Melissa Bekkers de mixpartij, maar De Jager/Steenis konden niet voor het vijfde punt zorgen. ,,Vooraf had ik zeker voor deze uitslag getekend, want zij staan boven ons’’, aldus De Jager. ,,Maar er had misschien toch wel meer in gezeten. We hebben het vandaag verder gewoon prima gedaan.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport