Vahalis op archiefbeeld.
Volledig scherm
Vahalis op archiefbeeld. © Raphael Drent

TZC Vahalis vergeet van overwicht te profiteren

TIEL - Uit vijf strafworpen en vier man-meer-situaties scoorden de waterpoloërs van Vahalis slechts twee keer tegen ENC 4 in Arnhem. ,,En zo vergaten we ons te belonen voor een werkelijk heel goede wedstrijd”, was coach John Gevelink teleurgesteld na de met 6-5 verloren wedstrijd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Sportieve ambities heeft Fair Play (nog) niet
    PREMIUM

    Sportieve ambities heeft Fair Play (nog) niet

    CULEMBORG - Hij had er alle vertrouwen in, maar toch was Machid el Boustati vorige week enigszins opgelucht toen zijn club SMVC Fair Play ruimte kreeg toegewezen op sportpark Terweijde. Een jaar geleden liep de rentree van de Culemborgse voetbalclub op de velden van Focus’07 immers nog op het laatste moment mis. De langverwachte terugkeer op het sportpark in de eigen wijk was ‘best even een momentje’, zegt El Boustati die tevreden constateert dat zijn in 2013 ter ziele gegane club weer volop leeft.

Regiosport