Volledig scherm
Vahalis op archiefbeeld. © Raphael Drent

TZC Vahalis vergeet van overwicht te profiteren

TIEL - Uit vijf strafworpen en vier man-meer-situaties scoorden de waterpoloërs van Vahalis slechts twee keer tegen ENC 4 in Arnhem. ,,En zo vergaten we ons te belonen voor een werkelijk heel goede wedstrijd”, was coach John Gevelink teleurgesteld na de met 6-5 verloren wedstrijd. 

,,Het positiespel, de snelheid, het benutten van onze midvoor, het ging prima. Maar als je dan die kansen niet benut, we hadden zelfs nog extra getraind op strafworpen.” Felix Tartarin 2, Kick Verhoeff, Pascal Bilijon en Rowan Diels scoorden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jason van Dalen bezorgt Metec TKH de bloemen in Tiel

    Jason van Dalen bezorgt Metec TKH de bloemen in Tiel

    TIEL - Jason van Dalen van het Tielse Metec TKH Continental CT won de laatste etappe van Olympia’s Tour in eigen huis. Het was de tweede etappewinst voor Metec TKH, want zaterdag was Arvid de Kleijn in Hardenberg ook al iedereen te snel af. De Tielse formatie kan terugkijken op een succesvolle week, want naast de etappewinst werd de groene puntentrui, de rode trui (strijdlust) en het ploegenklassement gewonnen. Alleen de hoofdprijs, de gele trui, ging aan hun neus voorbij.

Regiosport