Volledig scherm
Beelden van de Vallende Bladerenloop. De overwinning op de negen kilometer ging naar Ruben Verlangen en Tessa Fruit. © Raphael Drent

Verlangen en Fruit winnen Vallende Bladerenloop

BEUSICHEM - De Vallende Bladerenloop is op de langste afstand (9 kilometer) een prooi geworden voor Statina-lopers Ruben Verlangen en Tessa Fruit. 

Culemborger Verlangen liep 32.52 en eindigde voor Gerard Smit (tweede) en Matthijs Roddenhof (derde). De Burense Fruit liep met 37.49 sneller dan Ruchama Brunsveld (tweede) en Conrina van der Linden (derde).

Op de zes kilometer won bij de mannen Culemborger Cas Wille met een tijd van 21.12. Hij was sneller dan Patrick Schoots en Gijs-Piet Fokker. Bij de vrouwen bestond het podium uit Kim Blom (Buren, 18.58), Nelleke Koppelaar en Anja Matakena.

De drie kilometer werd bij de mannen gewonnen door Rens Haagsma uit Culemborg (11.01). Hend de Jager en Michiel Boonstra werden tweede en derde. Bij de vrouwen zegevierde Lieke Vreugenhil uit Culemborg met een tijd van 14.09. Merel Franssen en Daniela Lockhorst werden tweede en derde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport