Volledig scherm
De Meer op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Waterpoloërs de Meer niet opgewassen tegen Nayade

EINDHOVEN - De Meer uit Culemborg vertrok met slechts zes spelers naar Eindhoven voor hun wedstrijd in de landelijke derde klasse tegen Nayade. De nummer vier van de had geen enkele moeite met de waterpoloërs van de Meer: 19-1. 

,,Vlak voor het vertrek meldden zich nog drie spelers af”, vertelde De Meer-aanvoerden Martijn Reverda. ,,Normaal zouden we ook wel verloren hebben, maar nu werd het geen echte wedstrijd en konden niets anders doen dan de schade beperken.” De Meer had zich ten doel gesteld om onder de twintig te blijven en te scoren. 

Reverda: ,,Die doelstelling hebben we gelukkig gehaald en ikzelf nam de enige treffer voor mijn rekening.” De Meer blijft op achtste plaats staan met 9 punten uit 8 wedstrijden. Volgende week komt Thetis, elfde op de ranglijst, op bezoek in Culemborg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport