Flip Stars op archiefbeeld.
Volledig scherm
Flip Stars op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Zesde overwinning op rij voor Flip Stars

TIEL - De basketballers van Flip Stars uit Tiel wonnen met 50-40 van Arnhem Eagles 2. Het was al weer de zesde overwinning op rij voor de Tielse basketballers in de derde klasse Oost. De overwinning kwam moeizaam tot stand, omdat Flip Stars over slechts zeven spelers beschikte. 

,,De strategie van Arnhem Eagles was om ons onder druk te zetten”, vertelde Flip Stars -aanvoerder Ivo Geerits. ,,Door ons eigen spel te spelen bleven we ze de baas.“ Flip Stars kwam in de tweede kwart op achterstand, maar door een mooie run van tien punten nam het opnieuw een voorsprong en stond die niet meer af: 50-40.

  1. CoronaSolo5k run heeft al 1800 ‘deelnemers’

    CoronaSolo5k run heeft al 1800 ‘deelnemers’

    CULEMBORG - Topatleet Jelmer van der Linden van Statina ziet zijn seizoen in het water vallen. Hij kan vooralsnog gewoon doortrainen, maar waarvoor is de vraag. Wedstrijden zijn er immers niet. Om zichzelf en anderen te motiveren, organiseert hij samen met atleet Tom de Gelder de CoronaSolo5k: een wedstrijd over 5 kilometer op 25 april, met net zoveel start- en finishlocaties als er deelnemers zijn. Iedereen kan inschrijven op Strava, een app om hardloopkilometers op te slaan en te delen en loopt op dan de afstand solo, dus niet met andere atleten.

Regiosport