Pim Kamps (7) stopt bij Orion.
Volledig scherm
PREMIUM
Pim Kamps (7) stopt bij Orion. © Pim Waslander

Aanvoerder Pim Kamps stopt bij landskampioen Orion

DOETINCHEM - Pim Kamps stopt bij Orion. Volleyballer van eredivisionist wil nu op andere wijze voor Doetinchemse landskampioen verdienstelijk zijn.

Het besluit om te stoppen nam aanvoerder Pim Kamps (32) van Active Living Orion uit Doetinchem al voor de reeds afgelopen volleybalcompetitie. ,,Toen duidelijk werd dat ik voor de tweede keer vader zou worden, was ik er wel uit. Vier keer trainen en een wedstrijd per week, dat lukt mij niet langer. Ik wil meer tijd aan mijn gezin besteden.”

Van zijn elf jaar topvolleybal op het hoogste niveau bracht de inwoner van Bennekom er tien bij Orion door. ,,Een lange tijd. Het mooiste moment was toch de landstitel in 2012. Dat was met een team dat fulltime voor de sport leefde. Ik was achter Daan van Haarlem toen de tweede spelverdeler, maar het was geweldig.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.