Volledig scherm
Achilles-speelster Evelien Jansen smasht de bal langs het eenmansblok van Sittardia. © Theo Peeters

Achilles presteert boven verwachting

BEUGEN - De volleybalsters van Achilles hebben zaterdag ook Sittardia verslagen. Ze namen door de 3-1 zege in de eigen Slaterhal afstand van de Limburgse ploeg, die voor de wedstrijd met de vijfde plek in de derde divisie nog maar een plaats onder het team van trainer Geert Fleuren stond.

Achilles is door de derde overwinning in vijf duels - alle drie de thuiswedstrijden werden gewonnen - aangehaakt bij de topploegen op de ranglijst, terwijl de doelstelling voor het seizoen een positie bij de beste zes teams was.

De Beugense equipe was tegen Sittardia de eerste twee sets heer en meester. Beide sets werden na een sterk middengedeelte met 25-17 gewonnen. Achilles was in in de derde set niet bij de les. Hoewel de thuisploeg na een 8-5 achterstand nog wel terugkwam tot 9-9 slaakten de gasten daarna een gat (11-14) die even later setwinst opleverde. Uiteindelijkbleek dat verlies een wake-upcall voor de Brabantsen. Achilles trok de lang gelijkopgaande vierde set na een 22-22 stand naar zich toe.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
0-1
VitesseVIT
away logo