De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart geeft het talent Basar Önal uitleg op de training.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart geeft het talent Basar Önal uitleg op de training. © Theo Kock

Adrie Poldervaart geniet bij De Graafschap: ‘De bereidheid is groot’

Adrie Poldervaart (51) beleeft zaterdagmiddag zijn vuurdoop als trainer van De Graafschap. Niet op zijn favoriete ondergrond, maar verder klaagt de Zuid-Hollander niet.

5 reacties

 • sjaak van tiel

  1 maand geleden
  Eerst een goede spits aantrekken en dan kijken welke toe-spelers je nodig hebt. Nu moet je een spits zoeken die bij de toe-spelers past en dat is veel moeilijker zoeken. Goede spitsen zijn schaarser dan toe-spelers. Haal Bony maar, die past wel. Als hij 70% is, is hij nog steeds waardevol. Dan mag Gravenberch ook naar Top Oss of Helmond Sport.
 • Patrick Harmelink

  1 maand geleden
  Waar die spits blijft .We hebben twee spitsen. Gravenberch en Haen. We hebben vleugels nodig om hen te bedienen.
 • Piet van Vliet

  1 maand geleden
  En ze zijn in alles en iedereen geïnteresseerd. Voeren ook gesprekken maar de daadkracht en het geld ontbreekt. Tabounee gaat daarom misschien wel naar Feyenoord waar ook zij oude trainer zit. Reserve keeper is al geblesseerd. Op die positie misschien ook verstandig om er een te halen. Zullen wel weer wachten tot de competitie begonnen is. De naam van een oud spits van Top is ook al eens gevallen. Van Veen die speelt nu in Engeland of Schotland.
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  @Marjan: positief zoals altijd, maar gelukkig hebben we mooi weer.
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @Bestuur; Waar blijft die Spits! Wie staat er nu dan? Gaan we weer, begin van oefenpot en WEER geen spits. Mag hopen snel op een scorend vermogen anders zie ik de bui al weer hangen.