Annemiek van Vleuten (37, wielrenster uit Wageningen)
Eerstkomende wedstrijd: Emakumeen Nafarroako Klasikoa in Baskenland (23 juli).
Later in 2020: Strade Bianche (1 augustus), La Course (29 augustus), Giro Rosa (11 tot 19 september), Wereld Kampioenschap (WK) wielrennen (20 tot 27 september).
OS 2021: nagenoeg zeker, moet nog geselecteerd worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Annemiek van Vleuten (37, wielrenster uit Wageningen) Eerstkomende wedstrijd: Emakumeen Nafarroako Klasikoa in Baskenland (23 juli). Later in 2020: Strade Bianche (1 augustus), La Course (29 augustus), Giro Rosa (11 tot 19 september), Wereld Kampioenschap (WK) wielrennen (20 tot 27 september). OS 2021: nagenoeg zeker, moet nog geselecteerd worden. © Cor Vos

Annemiek, Estavana en al die andere topsporters staan weer te popelen om te beginnen: ‘fingers crossed’

NIJMEGEN - Wielrenster Annemiek van Vleuten en handbalster Estavana Polman kunnen haast niet wachten. Na maanden zonder wedstrijden maken de twee wereldkampioenen zich, net als andere topsporters uit de regio, op voor hun herstart. Maar de sportagenda zit nog vol onzekerheden. 

0 reacties

 1. De man die Alaphilippe van zijn fiets reed doet zijn verhaal: ‘Dat beeld krijg ik nooit meer uit mijn hoofd’
  PREMIUM
  Eddy Lissens

  De man die Alaphilip­pe van zijn fiets reed doet zijn verhaal: ‘Dat beeld krijg ik nooit meer uit mijn hoofd’

  Hij werd de antiheld van de Ronde van Vlaanderen op 18 oktober 2020, die uiteindelijk werd gewonnen door Mathieu van der Poel. In volle finale reed favoriet Julian Alaphilippe tegen de motorfiets van Eddy Lissens (64) aan. Weg was de overwinning voor de Fransman en het was gedaan met zijn seizoen. ,,Ik ben er lang niet goed van geweest”, zegt Lissens, die zaterdag in de Omloop toch weer op de motor stapt. Lissens over de onfortuinlijke val, zijn andere job in koers en de vele steunberichten die hij kreeg.
 2. Cardiff City: Er is door Nantes gesjoemeld met een cheque voor moeder van Sala

  Cardiff City: Er is door Nantes gesjoemeld met een cheque voor moeder van Sala

  Ruim twee jaar na de vliegtuigcrash van Emiliano Sala zijn Cardiff City en Nantes nog altijd verwikkeld in een hevige juridische strijd over de financiële afwikkeling. Cardiff kocht de Argentijnse spits, die op 21 januari 2019 omkwam, voor 17 miljoen euro. Nantes vindt dat de club uit Wales over de brug moet komen, maar Cardiff City zegt nu bewijs te hebben dat de Franse club heeft gesjoemeld met de datum op een cheque voor Sala's moeder.
 1. Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitterende hakgoal
  Play

  Luuk de Jong is goud waard voor Sevilla met deze schitteren­de hakgoal

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie