Bekerloting: Vitesse naar Volendam, De Graafschap bezoekt 'cupfighter' VVSB

ARNHEM - Vitesse begint het avontuur in de KNVB-beker in Volendam. De Arnhemse eredivisionist speelt in de eerste ronde een uitwedstrijd bij hoofdklasser RKAV Volendam. De Doetinchemse eredivisionist De Graafschap gaat op bezoek bij tweededivisionist VVSB, dat in 2016 de halve finale haalde.

Dat heeft de loting zaterdagavond uitgewezen. De wedstrijden in de eerste ronde worden afgewerkt op 25, 26 en 27 september.

NEC heeft op papier een zware loting. De Nijmeegse eerstedivisionist speelt een uitwedstrijd bij eredivisionist Excelsior.

De amateurs van derdedivisionist TEC uit Tiel hebben een uitduel geloot bij Groene Ster. Het Veenendaalse DOVO, ook uitkomend in de derde divisie, speelt thuis tegen Urk en hoofdklasser DFS uit Opheusden gaat op bezoek bij Spakenburg.

Volledig scherm
De KNVB-beker. © Proshots
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.