Phillip Cocu over Wayne Rooney: ,,34 jaar, Rooney, maar nog steeds in staat het verschil te maken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Phillip Cocu over Wayne Rooney: ,,34 jaar, Rooney, maar nog steeds in staat het verschil te maken.” © Action Images via Reuters

Cocu over opmars Derby na ellende: steekpartij, verkeersongeluk en 17de met Kerst

Phillip Cocu maakte al van alles mee bij Derby County. Zijn captain werd ont­slagen na een verkeersongeluk met drank op, een andere speler neergestoken bij een brute roofoverval. Maar na plek 17 met kerst gloren nu de play-offs voor de Premier League. 

 1. Italiaans OM bekijkt rol Juventus in zaak rond vervalst examen Luis Suárez
  VIDEO

  Italiaans OM bekijkt rol Juventus in zaak rond vervalst examen Luis Suárez

  Het Openbaar Ministerie in Perugia onderzoekt de rol van Juventus in de kwestie rond het vervalste inburgeringsexamen van Luis Suárez. Uit afgeluisterde telefoongesprekken tussen de universiteit en vertegenwoordigers van de club zou blijken dat Juventus heeft ‘onderhandeld’ over het examen en heeft beloofd andere spelers die een inburgeringscursus zouden moeten afleggen naar hen toe te sturen. Het OM onderzoekt of sprake is van corruptie, ook de Italiaanse voetbalbond is een onderzoek gestart.
 2. PSV kan zich geen Europese misser permitteren en Nederland wil België voorbij
  UEFA-ranking

  PSV kan zich geen Europese misser permitte­ren en Nederland wil België voorbij

  De punten die PSV vijf seizoenen geleden met een fraaie Champions League-campagne pakte, gaan dit jaar verloren voor een van de belangrijkste Europese ranglijsten van de UEFA. De Eindhovenaren zijn daarom hard toe aan een aansprekend internationaal resultaat, waarvan een zege op NS Mura vanavond het startsein moet worden. Bovendien zijn er ook grote belangen voor Nederland op de coëfficiëntenranglijst, waar het België op de hielen zit.

Live Voetbal

home logo NŠ MuraMUR
19:00
PSVPSV
away logo
home logo Willem IIWIL
21:00
RangersRAN
away logo