Joey van den Berg in het shirt van Heerenveen.
Volledig scherm
Joey van den Berg in het shirt van Heerenveen. © Henk Jan Dijks

De Graafschap grijpt naast Joey van den Berg die voor NEC kiest

DOETINCHEM - De  Graafschap heeft een droomtransfer zien mislukken. Middenvelder Joey van den Berg (32) heeft de Doetinchemmers afgezegd en kiest voor NEC.

19 reacties

 • K J

  3 jaar geleden
  Grote jongen met je “boertjes”
 • Sjoerd

  3 jaar geleden
  Hij mag het best zo zeggen, maar ga jij nu niet zeggen dat De Graafschap het afgelopen seizoen beter heeft gedaan. De play offs wat lucky doorkomen is wat anders dan 2 seizoenen op een enkele punt eerst degraderen en dan net niet promoveren. Superboeren alle succes gewenst, maar een keuze voor een club als NEC of Roda in plaats van Emmen, Fortuna of De Graafschap is voor de lange termijn natuurlijk prima te rechtvaardigen. Kijk alleen maar naar de doorstroom vanuit Nijmegen naar grote clubs als AZ en buitenland, maar ook naar het meerjaren budget.
 • Sjoerd

  3 jaar geleden
  Volgens mij werd op dit topic wederom als eerste kinderachtig gereageerd door een Vitesse supporter onder nickname Headhunter. In jouw reactie zit je overigens ook weer te hakken. Wat u niet wil wat u geschiedt, doet dat ook een ander niet. Ik misgun Vitesse overigens niets (muv Foor maar dat lijkt me een logische en terechte).
 • Rukram

  3 jaar geleden
  Wat moet Hofstede dan zeggen? "We begrijpen dat hij kiest voor het veel beter presterende NEC in de uitdagende Keuken Kampioen Divisie"? Ik geloof dat de grootheidswaan zich eerder aan de andere kant bevindt. 
 • Pouwels

  3 jaar geleden
  Altijd maar weer over Vitesse beginnen. Beste triest als je grootste hoop de ondergang van je rivaal is, alhoewel rivalen op het zelfde niveau acteren en daar is al jarenlang geen sprake meer van.
 1. Samenvatting | Vitesse - AZ
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekijk hier de samenvat­ting van de wedstrijd van Vitesse tegen AZ

  7 maart
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en eerste divisie