Met zijn transfer naar Willem II in 2020 is Leeroy Owusu de laatste speler die De Graafschap geld opleverde.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn transfer naar Willem II in 2020 is Leeroy Owusu de laatste speler die De Graafschap geld opleverde. © Pro Shots

De Graafschap heeft kapitaal nodig op het veld; selectie vertegenwoordigt al jaren amper waarde

Nu De Graafschap de promotie naar de eredivisie op dramatische wijze is misgelopen, moet de Doetinchemse club het over een andere boeg gooien.

6 reacties

 • J. Wouters

  2 jaar geleden
  Onbegrijpelijk dat een TD als Hofstede mag blijven zitten. Hij is mede verantwoordelijk voor de aanstelling van Snoei en het aantrekken van meerdere spelers. Wat makkelijk: Snoei ontslaan en zelf blijven zitten. Is er dan niemand binnen het management van de Graafschap, die het lef heeft om Hofstede de deur te wijzen. Blijkbaar niet! In ieder geval met Hofstede geen toekomstmuziek voor de Graafschap. En zeker geen kapitaal op het veld!
 • J Berendsen

  2 jaar geleden
  Zes jaar niets gepresteerd en mag toch blijven. Schijnbaar is hofstede uitermate populair in bestuurlijke kring. Triest voor de supporters dat men het persoonlijke belang prefereert boven het algemene belang.
 • H. Rouwenhorst

  2 jaar geleden
  wat een drama daar bij de graafschap.waar Mike snoei moet vertrekken wegens het niet promoveren (en terecht,het voetbal leek vaak nergens op).daar mag de andere verantwoordelijke hofstede blijven. RVC toon daadkracht en visie en stel een nieuwe Td aan want met deze krijg je het stadion met supporters niet meer vol.
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Kapitaal op het veld wie gaat dat betalen dan ome guus
 • E. Jansen

  2 jaar geleden
  Schoon schip maken en afscheid nemen van de verantwoordelijke personen voor dit falende beleid.