De Graafschap hoeft de moed nog lang niet op te geven

DOETINCHEM - De Graafschap jaagt op de tiende promotie naar de eredivisie in de 67-jarige historie. Ook al moet er een forse achterstand worden weggewerkt, kansloos zijn de Achterhoekers niet.

6 reacties

 • sjaak tiel

  2 maanden geleden
  null null, dat zeggen ze bij Almere en Cambuur ook.
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Klopt als ze allemaal zo voetbalde als afgelopen week Roda dan is ver geen rede tot paniek maar denk niet dat dat gaat gebeuren
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Zijn op de helft en we hebben 38 punten. Halen we hetzelfde aantal punten in de tweede helft vd competitie dan eindigen we bij de eerste twee. Kijkend naar het verleden heb je genoeg aan 76 punten om te promoveren. Vorig jaar hadden we 36 punten halverwege...
 • sjaak tiel

  2 maanden geleden
  Alles winnen dus. Cambuur overloopt zichzelf regelmatig en gaat ook nog punten verliezen, Almere is af en toe ook slecht. Volendam en NEC wisselvallig. NAC heeft een zwakke verdediging. Neuzen vooruit en gaan. Uitgaan van eigen kracht en wat minder naar Snoei luisteren. Er in blijven geloven en dan kan het.
 • Eelco .

  2 maanden geleden
  Wat een gezwets weer. Tja getalsmatig is er nog een theoretische kans op promotie, maar die is er nog steeds voor het grootste deel van de ploegen via de nacompetitie. Realistisch gezien is die kans er natuurlijk absoluut niet. En je hebt er ook niets te zoeken. Gewoon proberen een stabiele subtopper in de eerste divisie te zijn, dan ben je realistisch.
 1. Samenvatting | Feyenoord - VVV-Venlo
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - VVV-Venlo

  6 maart
 2. Champions League op de tocht voor Liverpool na nieuwe dreun
  Play

  Champions League op de tocht voor Liverpool na nieuwe dreun