De Graafschap neemt afscheid van Opoku, Dekker en Lieftink

De Graafschap neemt na dit seizoen afscheid van Johnatan Opoku, Elmo Lieftink en Rick Dekker. In totaal verlaten zeven spelers de Doetinchemse eerstedivisionist.

16 reacties

 • Hans Mellink

  2 maanden geleden
  De laatste 10 wedstrijden had Lieftink moeten spelen ipv Opoku. Lieftink heeft geen faire kans gehad en als je Opoku toch wegdoet waarom blijf je deze dan opstellen ondanks het boegeroep van het publiek. Dat betekent dus ook einde Jan Vreman als trainer. Wordt nog een klus maar graag geen grossmaul of watje.
 • Piet van Vliet

  2 maanden geleden
  @Marjan - bij Cambuur loopt een goede TD rond (Foeke Booy) alhoewel die met enige regelmaat bij Jong AZ heeft geshopt. NEC heeft jaarlijks een impuls nodig van Boekhoorn. En daar wordt nu het eea gevraagd aan de seizoenkaart houders. De club verkopen aan een investeerder is het domste wat je kunt doen en zal gelukkig nooit gebeuren. Het is ze nog nooit gelukt een groot Achterhoeks bedrijf als sponser te binden. Hiddink is alleen hereboer en doet jammer genoeg verder niets voor de club.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  ja piet alle lof voor alex B. Een echte aanwinst, past goed in de club en is een man wie voorop in de strijd gaat. Succes alex.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @piet, nu hebben we 11 afvallers in het veld staan, tja op enlele na dan. Geldschieter? Hoe doen cambuur en nec het dan nu? Hadden/hebben toch ook geen Geld? De graafschap moet 1grote sponsor halen wie de club opkoopt, ene uit zuidkorea, een samsung? kia? lg? Oom Guus kan/moet dat dan regelen.
 • Piet van Vliet

  2 maanden geleden
  vervolg: Het lijkt wel of je aandelen hebt of zo van Go Ahead (Marianne) - je wilt alle afvallers naar Doetinchem hebben. Misschien kun je ook eens scouten bij andere ploegen en de namen doorgeven aan onze nieuwe TD. En trek tevens even een geldschieter aan die al je aankoop betaald en later ook hun afkoopsommen.