De Graafschap voetbalt te weinig en ziet er heel slecht uit bij spelhervattingen

Een zwakke eerste helft en twee spelhervattingen zijn De Graafschap tijdens de competitiestart in de Keuken Kampioen Divisie bij PEC Zwolle fataal geworden (2-1).

12 reacties

 • frans.rengelink@upcmail.nl

  2 maanden geleden
  Na 10 jaar weet men bij de graafschap nog niet dat de huidige keeper uiterst zwak is bij corners snel naar Branderhorst
 • H. Rouwenhorst

  2 maanden geleden
  tweede doelpunt is fout van jurius hij had voor de bal moeten gaan in plaats daarvan stond hij vastgenageld op de doellijn.dan ben je kansloos.ik heb nooit begrepen wat de graafschap in jurius ziet ik vind het een matige doelman.
 • Gerard Brussen

  2 maanden geleden
  De tegenstander met lange spelers achterin zullen anticiperen op de lange bal van achteruit van de Graapschap. Daarom heeft de Graafschap een speler op het middenveld nodig, die de ballen “ophaalt” om van daaruit te gaan voetballen. Is zo’n speler er niet, kies dan maar voor de lange bal en middenvelders met een groot loopvermogen. Ik heb kortgeleden al voorspeld, welk gedrag Poldervaart gaat vertonen (ging weer op z’n knieën zitten). De assistent-trainer kreeg zelfs een gele kaart !
 • Piet van Vliet

  2 maanden geleden
  Zeven weken de tijd gehad om eea in te slijpen. Zoals bijvoorbeeld de afspraken over de standaards van de tegenpartij. Wie dekt wie etc. Daarnaast hele matige 1e helft van beide kanten waarbij PEC iets beter was. Hilarisch natuurlijk het uitvallen van Buttner. Als je niet volledig fit ben moet je niet mee doen. Ons doelpunt was van goede klasse.Jongeling Van der Heiden schiet niet zelf maar geeft af op oudje Benschop. Korte in het vervolg liever niet meer opstellen. Komt te kort voor ons.
 • Hans Mellink

  2 maanden geleden
  Jurrius kon er niks aan doen. Niemand had vat op die lange Griek. Probleem was de verkeerde opstelling in de eerste helft. Slechts 1 aanvaller,Negli op rechts. Wie moet dan de aanval opzetten? Tweede helft zag Poldervaart wel het licht met een veel beter passende opstelling.